ĐOKOVIĆ OVAKO NEŠTO U SRBIJ JOŠ NIJE DOŽIVIO: / 'I koale zaslužuju Tvoju brigu. Amazona također. Znaš, diko naša...'

Image
Foto: Profimedia

Prvi svjetski reket naišao je na kritike

5.6.2020.
10:16
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač NovakĐoković u utorak je na društvenim mrežama objavio crnu fotografiju uz komentar ‘Black Lives Matter’, čim je dao podršku prosvjednicima u SAD-u. Nakon toga oglasio se poznati srpski scenarist SinišaKovačević te je sve to popratio sarkastičnim komentarom te ga je javno prozvao

“Novak uz borce protiv rasizma. Bravo. I koale zaslužuju tvoju brigu. Amazona također, siromašni tenisači sa zaradom ispod sto tisuća dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji. Kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovdje je surova diktatura”, napisao je Kovačević na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Točno, nažalost”, prokomentirao je njegov post glumac SergejTrifunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nisu svi kao Trifunović s oduševljenim dočekali Kovačevićev komentar, pa se on opet oglasio.

“Svi koji su na pitanje, zašto se gospodin Novak Đoković, ako se oglašava u vezi rasnih nemira u SAD-u ne javi po pitanju diktature u svojoj zemlji, odgovarali s mržnjom,nabrajajući njegove donacije ne treba čitati i komentirati ono sto ne razumiju i molim ih da me otprate. Lako je”, napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji poput Kurira sasuli su pak paljbu po dvojcu.

“Bruka i sramot: Sergej i Siniša prozvali Novaka. Stao uz borce protiv rasizma, a oni ga uvukli u svoju politiku”, piše Kurir i podsjeća kako se Novak tijekom cijele karijere trudio maksimalno distancirati od politike te da nikada nije davao takvu vrstu podrške pojedincima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo