ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTO GA VEĆ DUGO MUČI: / 'Volio bih da smo u dobrim odnosima, nekad me to baš dira...'

Image
Foto: Profimedia

Mediji su kritizirali i ozbiljnost njegove ozljede, ali Srbin je rekao kako mu neće uspjeti slomiti duh

15.2.2021.
9:25
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković slavio je u tri seta protiv Miloša Raonića 7:6 (7-4), 4:6, 6:1, 6:4 i tako osigurao četvrtfinalni obračun protiv Aleksandera Zvereva na Australian Openu.

Đoković se našao pod povećalom nakon što je u meču prije unatoč ozljedi mišića trbušnog zid uspio pobijediti Amerikanca Taylora Fritza. Neki su ga optužili da je glumio ozljedu, a u intervjuu za Tennis Major Đoković se požalio na nejednak tretman u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To vam je kao da otvaram Pandorinu kutiju. Ako počnemo o tome pričati, nećemo do navečer završiti. Pretpostavljam da je milijun razloga. Iskreno, pomirio sam se s tim. Ne mogu reći da me ta nepravda nekad ne dira, ipak sam ja samo čovjek. Htio bih imati dobar odnos s njima (medijima op.a.), ali čini se da to nije uvijek moguće. Dajem sve od sebe da se fokusiram na pozitivne članke“, rekao je iskreno Đoković.

Image
ĐOKOVIĆ DIVLJAO TIJEKOM MEČA S RAONIĆEM: /

Okrenuo se prema Ivaniševiću i društvu pa zaurlao: 'Šta kašlješ u pi**u materinu, bre'

Image
ĐOKOVIĆ DIVLJAO TIJEKOM MEČA S RAONIĆEM: /

Okrenuo se prema Ivaniševiću i društvu pa zaurlao: 'Šta kašlješ u pi**u materinu, bre'

'Možda smetam tim ljudima'

"Imam moć jedino kontrolirati ono što ja radim, a ne što će drugi pisati o meni, kako će mi suditi i kritizirati me. Igram već 15 godina profesionalno i svi znaju koliko sam napredovao kao igrač i kao osoba. Nikad mi nije bio problem izraziti ono što mislim, iako se ljudima to nekad ne sviđa. Pričao sam o nekim stvarima koje nisu dobro primili članovi nekih establišmenta i monopola koji su povezani s politikom u tenisu, na primjer. Možda ja smetam tim ljudima pa se onda i dogodi da imam takav tretman u medijima“, rekao je prvi tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su kritizirali i ozbiljnost njegove ozljede, ali Srbin je rekao kako mu neće uspjeti slomiti duh.

"Nitko u medijima ne može slomiti moj duh jer je moje duše i svijesti jača od svih vijesti i svake javne kritike. Znam tko sam, gdje sam, gdje sam bio i kamo idem i ponosno sve to ističem. Sposoban sam biti zahvalan i ispričati se kad sam u krivu. Moje greške se nekad teže opraštaju u javnosti nego greške drugih sportaša i igrača“, rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo