ĐOKOVIĆ ODGOVORIO NA KRITIKE NAKON IZJAVE KOJA JE PODIGLA BURU: / 'Ovo je jako zanimljivo. Moramo biti svjesni da je istina negdje između'

Image

Svjetski broj jedan spada među one koji se protive cijepljenju

24.4.2020.
11:47
VOYO logo

Ja prvi nisam za to, neću se cijepiti. Morat ću razmisliti ako to bude obvezno i za sada stojim iza toga, ali hoće li se to promijeniti ako ću morati putovati? Nisu veliki izgledi da se tenis nastavi u rujnu ili srpnju i koje će to biti cjepivo ako sada još ne postoji. Izjavio je to NovakĐoković i podigao dosta prašine. Srpski epidemiolog Predrag Kon odgovorio mu je putem društvenih mreža, a oglasili su se i brojni njegovi kolege tenisači.

Image
NOVI VELIKI NAPAD NA ĐOKOVIĆA: /

'Baš me zanima koliko će vjerovati u ono što govori ako zbog toga neće igrati'

Image
NOVI VELIKI NAPAD NA ĐOKOVIĆA: /

'Baš me zanima koliko će vjerovati u ono što govori ako zbog toga neće igrati'

“Nisam stručnjak, ali želim moći odlučivati što je najbolje za mene. Otvoren sam za sve opcije i nastavit ću istraživati ovu temu jer je jako važna za sve nas. Iskreno, malo sam zbunjen, kao čitav svijet. Unatoč tome što imam pristup svim informacijama, i dalje nisam siguran što je najbolje napraviti. Zanima me zdrav život i načini na koje možemo poboljšati metabolizam da bismo bili u što boljem zdravstvenom stanju kako bismo se obranili od stvari poput koronavirusa”, poručio je potom u priopćenju koje je poslao uglednom New York Timesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se pak o svemu još jednom očitovao putem Instagram livea gdje se pojavio u društvu supruge Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je jako zanimljivo, ne bih ništa govorio jer vidim da se i danas provlači kroz medije nešto što sam rekao prije nekoliko dana što je kontroverzno. Ne želim reći nešto što bi netko mogao protumačiti tako da govorim protiv njega. Svatko od nas treba biti otvorenog uma i napraviti svoje istraživanje. Moramo biti svjesni da je istina negdje između. Ako pratimo jednu stranu informacija, to nas teško može učiniti realnim i objektivnima”, rekao je Nole. Potom se oglasila Jelena.

“Ti si jedna vrlo kontroverzna ličnost, kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam, što god da kažem uzima se onako…”, dodao je Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo