NOVI VELIKI NAPAD NA ĐOKOVIĆA: / 'Baš me zanima koliko će vjerovati u ono što govori ako zbog toga neće igrati'

Image

Srpskog tenisača kritiziraju zbog njegovih stavova o potencijalnom cjepivu za koronavirus

22.4.2020.
9:25
VOYO logo

Srpski tenisač i prvi igrač svijeta Novak Đoković u nedjelju je u razgovoru na Facebooku s drugim srpskim sportašima iznio svoj stav o koronavirusu i rekao da se ne namjerava cijepiti.

Image
ĐOKOVIĆ REKAO DA SE NEĆE CIJEPITI, UGLEDNI EPIDEMIOLOG OŠTRO REAGIRAO: /

'Majstore, ubuduće nemoj odgovarati na takva pitanja...'

Image
ĐOKOVIĆ REKAO DA SE NEĆE CIJEPITI, UGLEDNI EPIDEMIOLOG OŠTRO REAGIRAO: /

'Majstore, ubuduće nemoj odgovarati na takva pitanja...'

Ta njegova izjava podigla je mnogo prašine, prenijeli su je brojni mediji i proglasili ga "antki-vakserom", a odgovorili su mu i stručnjaci u tom području te drugi tenisači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Majstore, sve najbolje...'

“Kao jednom od najvjernijih Đokovićevih navijača, volio bih da sam imao prilike približiti mu značaj i ogroman doprinos imunizacije za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešne stavove i više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. U budućnosti, pokušaj izbjegavati izravne odgovore na pitanja o cijepljenju jer imaš ogroman utjecaj”, napisao mu je ugledni srpski epidemiolog PredragKon.

Reagirao je i američki tenisač TennysaSandgrena te Amerikanac Andy Roddick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporni stavovi

NE PRESTAJU REAKCIJE NA ĐOKOVIĆEVU IZJAVU O CIJEPLJENJU: Oglasio se poznati američki tenisač: ‘A da objavi broj računa i što je doručkovao’

“Mislim da je vrijeme da Novak objavi cjelokupnu povijest svog cijepljenja, također i cijelu zdravstvenu prošlost. Isto i brojeve bankovnog računa, a i to šoa je jeo za doručak cijelog prošlog tjedna”, poručio je Sandgren pomalo ironično, a Roddick je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je Novak sam rekao i ja se ne moram slagati s njegovim stavom. Zna da će morati donijeti odluku i bit će zanimljivo vidjeti koliko duboko vjeruje u te stavove ako će zbog toga morati propustiti Grand Slam turnire."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak pojasnio

Nakon burnih reakcija Đoković se ponovno oglasio i pokušao objasniti što je htio reći o cijepljenju na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam stručnjak, ali želim moći odlučivati što je najbolje za mene. Otvoren sam za sve opcije i nastavit ću istraživati ovu temu jer je jako važna za sve nas. Iskreno, malo sam zbunjen, kao čitav svijet. Unatoč tome što imam pristup svim informacijama, i dalje nisam siguran što je najbolje napraviti. Zanima me zdrav život i načini na koje možemo poboljšati metabolizam da bismo bili u što boljem zdravstvenom stanju kako bismo se obranili od stvari poput koronavirusa", poručio je Đoković u propćenju koje je poslao uglednom New York Timesu.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo