ANKETA / Đoković nije želio ulaziti u raspravu, a mi vas pitamo je li najveći svih vremena?

Image
Foto: Profimedia

"Neka to netko drugi raspravlja, ali jedna činjenica je sigurna - da nisam iz Srbije, prije puno godina bih bio dignut u nebesa", istaknuo je Đoković

11.9.2023.
9:20
Profimedia
VOYO logo

Najuspješniji tenisač svih vremena, 36-godišnji Srbin Novak Đoković, osvojio je svoj 24. Grand Slam naslov pobijedivši u finalu US Opena Rusa Danila Medvjedeva sa 6-3, 7-6 (5), 6-3 i tako se po broju pojedinačnih Grand Slam trofeja izjednačio s Australkom Margaret Court.

Image
JASNA PORUKA /

Ivanišević o Đokoviću: 'Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi'

Image
JASNA PORUKA /

Ivanišević o Đokoviću: 'Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi'

Đoković je u svom desetom finalu u New Yorku stigao do četvrtog trofeja (2011., 2015., 2018., 2023.) i postao najstariji pobjednik posljednjeg Grand Slam turnira u sezoni u Open eri (od 1969.), nadmašivši Australca Kena Rosewalla koji je 1970. osvojio naslov s 35 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski tenisač je tako na najbolji način obilježio povratak na vrh pojedinačne ATP ljestvice, s kojeg je izgurao Španjolca Carlosa Alcaraza.

"Sigurno ću nastaviti s igrom. Osjećam se dobro, a još uvijek imam potporu okoline, mojeg tima i obitelji. Svjestan sam da još uvijek igram na visokom nivou i osvajam najveće turnire pa ne želim napustiti tenis dok god sam na vrhu, dok god igram na nivou na kojem igram. Eventualno ću tenis napustiti jednog dana za 23-24 godine. Do tada ćete me viđati još neko vrijeme", započeo je Đoković pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam nikakav broj u svojoj glavi oko toga koliko Grand Slamova želim osvojiti do kraja svoje karijere. Nastavit ću im davati prioritet na kojima želim igrati svoj najbolji tenis i to se neće promijeniti dok god budem igrao."

Image
Foto: Profimedia

Đoković nije želio ulaziti u raspravu je li najveći svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka to netko drugi raspravlja, ali jedna činjenica je sigurna - da nisam iz Srbije, prije puno godina bih bio dignut u nebesa, posebno u zapadnom svijetu. No dobro, to je dio mog životnog putovanja. Ja sam zahvalan na tome što dolazim iz Srbije, to mi daje vjeru i nadu. Zato je sve ovo što postižem još slađe i još više me ispunjava, a vi pišite ono što mislite."

Mi vas u anketi pitamo smtrate li Novaka najvećim svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo