DOBRO MU IDE NA TRAVI: / Čilić preko Johnsona do polufinala u Queen's Clubu

Image

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira koji se igra na travnatoj podlozi u u londonskom Queen's Clubu.

17.6.2016.
15:57
VOYO logo

Čilić je u četvrtfinalu sa 6-7 (3), 6-3, 6-4 svladao Amerikanca Stevea Johnsona nakon sat i 49 minuta igre. Do druge pobjede u isto toliko međusobnih susreta protiv Johnsona naš je tenisač stigao preokretom nakon što je izgubio prvi set loše odigravši tie-break.

Slijedi obračun protiv domaćeg aduta

To je mobiliziralo Čilića koji je odlično otvorio drugi set povevši s 3-0 uz prvi break u meču. Tu prednost zadržao je do kraja drugog seta, a i za osvajanje trećeg seta bio mu je dovoljan jedan break. No, prije no što je kod rezultata 4-4 oduzeo servis Johnsonu, Čilić je u dva navrata izvlačio neugodne situacije na svom početnom udarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotovo je opasno živio u svom prvom servis-gemu trećeg seta kada je morao izvlačiti 0-40. Tada je odigrao pet odličnih poena zaredom, dva je puta pogodio forhende u sam kut igrališta, a tri je puta do poena stigao odličnim servisom, da bi u drugom servis-gemu izvlačio 0-30. U nastavku seta Čilić je stabilizirao igru, te kod rezultata 4-4 uspio iskoristiti prvu break-loptu, a zatim mirno odservirao za pobjedu.

U polufinalu će Čilić igrati protiv boljeg iz ogleda dva Britanca, Andyja Murraya i Kylea Edmunda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo