Dobar žreb za Novaka u Majamiju

Branilac titule startuje protiv Rosola ili Milera

19.3.2013.
11:12
VOYO logo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira master serije u Majamiju, gde je osvojio četiri titule, igraće sa pobednikom meča između Čeha Lukaša Rosola i Luksemburžanina Žila Milera, određeno je danas žrebom.

Rosol zauzima 64, Miler 67. mesto na ATP listi, a Đoković čeka boljeg u noći između petka i subote od jedan sat po našem vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je imao dobar žreb na Floridi, u četvrtfinalu bi mogao da igra protiv Janka Tipsarevića, a u polufinalu protiv Davida Ferera.

U istoj četvrtini žreba se nalaze Felisijano Lopes, Aleksandar Dolgopolov, Tomi Has, Žil Simon, Florijan Majer i Kevin Anderson. Finalista turnira u Indijan Velsu Huan Martin del Potro nalazi se u Fererovoj četvrtfini žreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tipsarević je nakon otkaza Nadala i Federera postavljen za sedmog nosioca, Slobodan je kao i Đoković u prvoj rundi, a u drugoj ga čeka kvalifikant ili Marinko Matošević.

U drugoj polovini žreba je treći srpski predstavnik Viktor Troicki i on će krenuti od prvog kola gde ga čeka Španac Pablo Anduhar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo