Đoković u suzama: 'Nisam želio da ovako završi!'

Nakon što je zbog ozljede predao odlučujući dvoboj u polufinalu Davis Cupa između Srbije i Argentine, najbolji svjetski tenisač u suzama je napustio teren pred 20.

19.9.2011.
8:44
VOYO logo

Podsjetimo, Argentina je nakon subotnjeg dvoboja sa Srbijom povela s 2-1, a Đoković, koji zbog bolova u leđima nije mogao nastupiti u petak, je ipak zaigrao, ali ga je u jednom trenutku presjekla bol te je predao meč Del Portu, koji je prvi set dobio u tie-breaku sa 7:5 te u drugom vodio s 3:0.

Nakon što je u zagrljaju suigrača i u suzama napustio teren pred 20 tisuća domaćih navijača u beogradskoj Areni, najbolji svjetski tenisač je objasnio razloge odustanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova ozljeda leđa me mučila još uoči US Opena. Mislio sam da ću moći nešto učiniti sa 60 posto kapaciteta, ali protiv ovako kvalitetnog protivnika nije išlo. Sada mi je strašno žao što je Srbija na ovakav način izgubila polufinale Davis Cupa i ovo sigurno nije ono što sam želio na kraju sezone", izjavio je razočarani Đoković, koji je silno želio svoju reprezentaciju odvesti do finala i šanse da Srbija obrani naslov prvaka.

Vezani članci:

arti-201109130069006 arti-201109130978006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo