Opet problemi: Reprezentacija ostala bez tri vazna aduta

Izbornik teniske Davis Cup reprezentacije Zeljko Krajan u utorak je objavio sastav za dvoboj protiv Nizozemske u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu, koji ce se od 14. do 16.

2.9.2014.
14:18
VOYO logo

Prijavljeni su: Marin Cilic (16. na ATP listi pojedinacno i 115. u paru), Borna Coric (204. pojedinacno i 664. u paru), Franko Skugor (684. pojedinacno i 107. u paru) te Marin Draganja (bez plasmana, odnosno 35. u igri parova).

"Imali smo opciju da u sastavu budu i Ivan Dodig i Ivo Karlovic, no zbog njihova rasporeda i zdravstvenih problema nije im odgovaralo da dodu u Amsterdam na zemlju. Pogotovo zbog nastavka sezone u dvorani u Europi i Aziji", rekao je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U paru smo zeljeli da u postavi, kao u Varsavi u travnju, budu Mate Pavic i Marin Draganja, no Mate je imao neke uvjete za ovaj susret koje nisam mogao prihvatiti. Zbog toga sam pozvao Franka Skugora, koji je u posljednje vrijeme imao nekoliko vrlo dobrih rezultata, pogotovo u paru u kojem je ove sezone osvojio dva 'challengera', a nedavno je na ATP turniru u Umagu bio finalist, bas kao i dva tjedna potom na 'challengeru' u San Marinu", kazao je Krajan.

Hrvatska i Nizozemska dosad se nisu sastali u Davis Cupu, te ce im ovo biti prvi okrsaj. Igrat ce se u dvorani Ziggo Dome, na zemljanoj podlozi. Pobjednik susreta ce se plasirati u elitni rang Davis Cupa, Svjetsku skupinu, za 2015. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo