TENISAČI U AKCIJI /

Ćorić u Winston-Salemu izbacio prvog nositelja, Gojo i Ćirić Bagarić uspješni u kvalifikacijama US Opena

Image
Foto: Profimedia

Ćorić je tako uzvratio Baezu za poraz u polufinalu ovog turnira lani

20.8.2024.
23:45
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo ATP turnira u Winston-Salemu, on je u 2. kolu sa 6-3, 6-4 svladao prvog nositelja i branitelja naslova Argentinca Sebastiana Baeza nakon sat i 22 minute igre. Ćorić je tako uzvratio Baezu za poraz u polufinalu ovog turnira lani.

Image
PRIHVATILI ŽALBU /

Sinner već dva puta pao na doping testu: Unatoč svemu nastavlja se natjecati

Image
PRIHVATILI ŽALBU /

Sinner već dva puta pao na doping testu: Unatoč svemu nastavlja se natjecati

Borni je za osvajanje prvog seta bio dovoljan jedan break kojega je ostvario u četvrtom gemu, a nakon što je oduzeo servis Argentincu za prednost od 2-1 u drugom setu izgledalo je kako je na putu ka komfornoj pobjedi. No, nakon što je propustio "break-loptu" za vodstvo od 4-1 meč se počeo komplicirati. Lošim servis-gemom kod 4-3 Ćorić je izgubio prednost, da bi u sljedećem gemu Baez poveo sa 30-0. I tada je Ćorić odjednom spojio četiri odlična poena za 'break' i servis za meč kojega je i realizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suparnik u 3. kolu Ćoriću će biti Australac Rinky Hijikata.

US Open: Pobjede Goje i Ćirić Bagarić

Hrvatski tenisači Borna Gojo i Lucija Ćirić Bagarić plasirali su se u 2. kolo kvalifikacija za nastup na posljednjem "grand slam" turniru sezone, US Openu u New Yorku, dok je Jana Fett zaustavljena u 1. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojo, koji nije igrao od siječnja do kolovoza ove godine, u 1. kolu je sa 6-3, 6-4 svladao Nicka Hardta iz Dominikanske Republike, a sljedeći suparnik bit će mu Kinez Yunchakoete Bu.

Ćirić Bagarić je nakon velike borbe sa 6-7 (5), 6-3, 6-4 nadigrala Aljonu Falei, a sljedeća suparnica bit će joj Francuskinja Jessika Ponchet koja je lakoćom sa 6-2, 6-1 svladala Janu Fett.

Kasnije u utorak u 1. kolu kvalifikacija kod tenisača igraju međusobno Duje Ajduković i Dino Prižmić, dok Lea Bošković za suparnicu u 1. kolu tenisačica ima Latvijku Darju Semenistaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo