potpuno iskren / Ćorić: 'Rekao sam Čiliću da to završi jer se meni stvarno ne da igrati'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Da je kojim slučajem Marin izgubio, na leđima mladog Borne bio bi velik pritisak. Ipak, mladi Zagrepčanin se pobrinuo da do toga ne dođe

25.11.2018.
17:49
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Borna Ćorić strastveno je navijao tijekom meča između Marina Čilića i Lucasa Pouillea posljednjeg dana finala Davis Cupa u francuskom Lilleu. 

Da je kojim slučajem Marin izgubio, na leđima mladog Borne bio bi velik pritisak. Igrati posljednji meč u finalu Davis Cupa, koji odlučuje o tome koja ekipa će ponijeti trofej kući, predstavlja veliku odgovornost. Spoznao bi tako Borna uostalom, i kako je bilo Ivi Karloviću, koji je prije dvije godine u zagrebačkoj Areni protiv Delbonisa igrao odlučujući meč. Ivo se nije proslavio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čile je odigrao fenomenalan meč. U prvom setu sam bio nervozan, ali Čili sam rekao da to riješi prije i da se meni stvarno ne igra pa je riješio sve u tri seta", otkrio je Ćorić. 

O svojoj sezoni govori biranim riječima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno je bila fenomenalna sezona, ovo je kao šlag na tortu, daleko najbitniji trofej u mojem cijelom životu. Sada treba par dana slaviti", bez zadrške će Ćorić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo