ĆORIĆ OTPUTOVAO U MADRID S REPREZENTACIJOM: / Pred hrvatskim tenisačima su veliki izazovi; 'Nismo favoriti, ali borit ćemo se'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativci brane naslov pobjednika Davis cupa

13.11.2019.
19:21
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić otputovao je iz Zagreba u Madrid kako bi se priključio ostatku reprezentacije uoči početka završnog turnira Davis Cupa na kojem će Hrvatska braniti naslov pobjednika.

Ćorić je u ponedjeljak dobio temperaturu zbog čega nije putovao s ostatkom reprezentacije. Međutim, njegovo zdravstveno stanje je bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU: /

Škugor i društvo otputovali u Madrid, Ćorić ostao u Zagrebu

Image
NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU: /

Škugor i društvo otputovali u Madrid, Ćorić ostao u Zagrebu

Obrana naslova

"Nažalost, jučer nisam mogao putovati s dečkima. Ulovila me viroza i temperatura 38.5 pa smo procijenili da je najpametnije da napravim još neke dodatne pretrage. Imam neku blagu virozu ili bakterijsku upalu, ali sve je ok i večeras putujem. Još uvijek sam malo bolestan, ali mislim da ću sutra početi lagano trenirati," kazao je Ćorić.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u Madridu od 18. do 24. studenog braniti naslov pobjednika, a u skupini je s domaćinom Španjolskom i vrlo jakom Rusijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška konkurencija

Hrvatsku kao privremeni izbornik vodi Franko Škugor, a uz njega za hrvatske boje će braniti i Borna Ćorić, Nikola Mektić, Mate Pavić, Borna Gojo i Nino Serdarušić te Ivan Dodig.

"Naravno, da se nadamo najboljem rezultatu, kao što sam rekao nismo neki favoriti ali borit ćemo se najviše što možemo i vidjet ćemo što će biti," kazao je prije puta Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski tenisači nastup na Davis Cupu otvaraju 18. studenog protiv Rusije, a već 20. studenog očekuje ih reprezentacija Španjolske. Pobjednici šest skupina, te dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije izborit će četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo