Pao Fucsovics / Ćorić konačno uživa u Melbourneu, a ždrijeb se otvorio

Image
Foto: AP Images

22-godišnji Hrvat pridružio se Marinu Čiliću u trećem kolu

17.1.2019.
8:05
AP Images
VOYO logo

Borna Ćorić nije se zaustavio na prvoj i jedinoj pobjedi u karijeri na Australian Openu. 22-godišnji Zagrepčanin svoju je pobjedničku listu, koju je otpečatio sa Steveom Darcisom, u Melbourneu obogatio za još jednu žrtvu, vrlo opasnog Mađara, kada mu je dan, Martona Fucsovicsa.

A kada mu je dan, 38. igrač svijeta nedavno u Dohi može uzeti set Novaku Đokoviću i biti na dva gema od senzacije, a kako se s našim majstorom nikad nije susreo, bila je to vrlo jasna poruka 12. igraču svijeta što ga čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, izuzev petog gema meča kada je izgubio servis Ćorić je svog protivnika držao na distanci na svom početnom udarcu, a s druge je strane bio strpljiv čekajući prilike i, jasno, koristivši ih.

Sve je izgledalo posve mirno do servisa za meč i dvije vezane lopte za kraj priče da bi tu Hrvat priuštio gledateljstvu malo drame, ali samo malo jer nije dao Fucsoviscu da se vrati u set makar je "sve učinio" glavni sudac koji se držao papira kao pijan plota pa je drugom hrvatskom reketu nakon jednog dugog poena dao opomenu zbog prekoračenja 25 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić i Australian Open, sada je jasno, sve se više vole, sada to više nije mučenje, a pogleda na ždrijeb mogao bi razvući još poneki osmijeh na njegovo lice jer Filip Krajinović ili Jevgenij Donskoj definitivno su tenisači kakvih u trećem kolu za 11. nositelje nema često. Što ne znači da nisu kvalitetni, štoviše.

Australian Open, drugo kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić (Hrvatska) - Marton Fucsovics (Mađarska) 6:4, 6:3, 6:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo