17-godišnja 'hrvatska senzacija' otkrila što misli o Ajlinom potezu!

Nakon što je prošle sezone pokorio teniski svijet u juniorskoj konkurenciji, Borna Ćorić stigao je i do najvećeg uspjeha u kratkoj seniorskoj karijeri.

27.8.2014.
11:42
VOYO logo

Lukaš Rosol, trenutno 27. tenisač svijeta, stradao je u glatka tri seta, 6:4, 6:1, 6:2, a evo što je Ćorić rekao na pressici nakon meča.

"Ovo je sjajan osjećaj. Došao sam ovdje misleći samo o glavnom ždrijebu, to je bio moj prvi cilj. Rekao sam sam sebi, ako to postignem, bit će sjajno. Pobijediti momka koji je u Topu 30 ili blizu, to je nevjerojatno jer sam obranio sve svoje bodove do kraja godine i sada će se moj raspored promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li ste dobili savjete vrhunskih hrvatskih tenisača? "Da, zapravo sam razgovarao sam svima. Pričao sam s Ivaniševićem, Ljubičićem, kao i Čilićem. To mi je puno pomoglo. Zahvalan sam im jer su mi puno pomogli. Znate, nisam puno znao o protivniku, pa su mi puno pomogli.

Čini se kao da je ovo dobar trenutak za mlade Hrvate, i tenisače i tenisačice. Čini se kako se nešto razvija u pravom smjeru. "Da, u Hrvatskoj nije lako. Nemamo prave uvjete za treniranje, za sve. Nemamo puno novca, pa morate biti čvrsti ako želite uspjeti. Mi nismo razmaženi i radimo naporno. Mislim da je to jedan od razloga zašto su svi hrvatski igrači jako dobri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorića je dočekalo i neugodno pitanje vezano uz promjenu državljanstva Ajle Tomljanović i njezinog prelaska pod australsku zastavu. "Nemam svojeg mišljenja. Zapravo imam, ali neću vam ga reći nažalost (smijeh). To je njena stvar, znate. Ne znam što je dobivala od našeg saveza i u kakvoj je situaciji bila. Ne mogu osuđivati. Uopće ju ne osuđujem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo