ČILIĆ U TRANSU NAKON VELIKE POBJEDE: / 'Pokazali smo da smo čudo od ekipe!'

Image
Foto: AFP, STRINGER

Junak hrvatske pobjede i plasmana u finale Davis Cupa Marin Čilić izrazio je oduševljenje zadarskom publikom koja ga je nosila do trijumfa nad Richardom Gasquetom i Francuskom.

18.9.2016.
17:02
AFP, STRINGER
VOYO logo

U prvom nedjeljnom pojedinačnom dvoboju u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića Čilić je svladao Gasqueta sa 6-3, 6-2, 7-5 nakon dva sata i 14 minuta borbe. Donio je time Hrvatskoj presudan treći bod u polufinalu i drugi plasman u finale našoj reprezentaciji u povijesti ovog natjecanja.

Image
BRILJANTNI ČILIĆ POMEO NEMOĆNOG FRANCUZA: /

Hrvatska drugi put u povijesti u finalu Davis Cupa!

Image
BRILJANTNI ČILIĆ POMEO NEMOĆNOG FRANCUZA: /

Hrvatska drugi put u povijesti u finalu Davis Cupa!

'Emocije su čar sporta'

"Ovo je jedna od najboljih atmosfera u mome životu. Bez ovakve podrške bi bilo teško ostvariti uspjeh", bila je prva Čilićeva reakcija poslije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam jako dobro, bilo je sitnih uspona i padova, ali to tako mora biti u mečevima koji dugo traju. Emocije koje sam pokazivao na terenu u ova tri dana su čar sporta, a posebno Davis Cupa. Publika je bila fantastična, nosili su me kroz sva tri dana, a posebno danas, dali su mi dodatni impuls u teškim trenucima", dodao je Marin u izjavi za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prethodnih dana, naš je najbolji tenisač posebno htio naglasiti fantastično ozračje u reprezentaciji koju vodi Željko Krajan.

"Pokazali smo ove godine da smo čudo od ekipe, svi dišemo jedni za druge, sve funkcionira fantastično. Ovo nam je bio jedan od najtežih vikenda zadnjih godina zbog ozljede Borne Ćorića koji je pokušao dati sve od sebe. Ivana Dodiga, također, u zadnje vrijeme muče leđa, nismo znali kako će reagirati, ali uz pomoć publike smo uspjeli doći do pobjede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadamo se finalu kod kuće'

Uspije li Argentina u drugom polufinalu svladati Veliku Britaniju, Hrvatska će u finalnom dvoboju biti domaćin.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se finalu kod kuće. Argentina je puno puta posljednjih godina bila u finalu, ali nikad nije osvojila Davis Cup, tako da će biti silno motivirana. Bit će pravi spektakl ako budemo igrali doma", zaključio je Čilić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo