traži formu / Čilić u Budimpešti kreće protiv neugodnog Urugvajca: 'Treba mi samo nekoliko mečeva do prave forme'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Marin Čilić doznao je protivnika u drugom kolu Budimpešte koje će odigrati u četvrtak

24.4.2019.
14:49
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je kao prvi nositelj bio slobodan na startu ATP turnira u Budimpešti, u drugom će kolu igrati protiv Urugvajca Pabla Cuevasa (ATP 73.) koji je u srijedu svladao njemačkog kvalifikanta Yannicka Madena sa 6:3, 3:6, 6:4.

Bit će to prvi Čilićev dvoboj s 33-godišnjim Urugvajcem u kojem će tražiti prekid niza od tri uzastopna poraza na ATP turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mentalno i fizički osjećam se dobro. Početak sezone nije bio dobar, imao sam problema s koljenom. Nisam imao konstantnu formu na posljednja tri, četiri turnira. Očekivao sam da ću ući u formu, ali još je nisam pronašao. No, znam da dobro radim, dobro treniram i treba mi samo nekoliko mečeva kako bih došao do dobre turnirske forme", rekao je Čilić na konferenciji za medije u Budimpešti uoči svog nastupa na turniru za koji je zatražio pozivnicu nakon što je poražen u prvom meču na turniru Masters 1000 serije u Monte Carlu.

"Nisam imao onoliko mečeva koliko sam želio u posljednjih nekoliko mjeseci pa je ovo bila dobra prilika da zaigram na ovom turniru. Vidio sam i da je prošlogodišnji turnir bio dobar, što je pomoglo u odluci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30-godišnji Međugorac na teren će u četvrtak, baš kao i drugi hrvatski predstavnik Borna Ćorić koji je postavljen za drugog nositelja. Bornin je prvi suparnik Nizozemac Robin Haase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo