ČILIĆ SE VRATIO I PONOVO 'UBIJA': / Marin odigrao ludi maratonski meč protiv top 10 igrača, a evo tko ga čeka u osmini finala

Image
Foto: Profimedia

Ovo je bio njihov šesti međusobni ogled i četvrta pobjeda Čilića

24.1.2020.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrto kolo prvog grand slam turnira sezone Australian opena nakon što je u petak u trećem kolu eliminirao devetog nositelja Španjolca Roberta Bautista Aguta sa 6-7, 6-4, 6-0, 5-7, 6-3 poslije četiri sata i 13 minuta igre.

Prvi set je donio izjednačenu igru i odlučen je tek u tie-braku u korist španjolskog tenisača. U drugom setu Čiliću je bilo dovoljno da Španjolcu uzme servis samo jednom, a u trećem setu, koji je trajao samo 26 minuta, hrvatski tenisač uzima suparniku tri puta servis i dobija ga sa 6-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski tenisač se vraća u četvrtom setu i uzima Čiliću servis dva puta za rezultat 7-5, no u petom setu Čilić odmah na početku uzima servis za vodstvo 2-0 i i još jednom na kraju za meč.

Image
Foto: Manan VATSYAYANA / AFP / Profimedia
Image
Foto: Manan VATSYAYANA / AFP / Profimedia

Croatia's Marin Cilic celebrates after victory against France's Benoit Paire during their men's singles match on day three of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 22, 2020., Image: 494124528, License: Rights-managed, Restrictions: IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE, Model Release: no, Credit line:

Čeka ga težak protivnik

Hrvatski je tenisač servirao u meču 24 asa, a Bautista Agut osam. Čilić je realizirao više poena i na prvom i na drugom servisu. Svoj je servis Čilić izgubio samo dva puta, a suparniku ga je uzeo ukupno sedam puta, no hrvatski je tenisač napravio više neprisiljenih pogrešaka - 54- a Bautista Agut 29.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio njihov šesti međusobni ogled i četvrta pobjeda Čilića kojeg u četvrtom kolu čeka bolji iz susreta između Grka Stefana Tsitsipasa i Kanađanina Miloša Raonića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo