Ćoriću Kukuškin / Čilić se vraća u Dubaiju i odmah ima strašan zadatak na startu

Image
Foto: AP Images

Dva najbolja hrvatska tenisača igrat će protiv igrača koje nikada nisu pobijedila

23.2.2019.
15:50
AP Images
VOYO logo

Nakon više od mjesec dana i poraza u osmini finala Australian Opena od Roberta Bautiste Aguta Marin Čilić vraća se u akciju. Najbolji hrvatski tenisač zbog problema s koljenom otkazao je Rotterdam, no oni su sada očito dovoljno sanirani da se pojavi u Dubaiju gdje nije igrao od 2010. godine. Tada je, kao i godinu ranije, bio četvrtfinalist.

Odmah na startu Čilić će kao treći nositelj imati valjda najteži mogući ždrijeb koji je mogao dobiti. Međugorca će izazvati osvajač Rotterdama Gael Monfils koji je u sva tri navrata dobio našeg tenisača. I kao 23. igrač svijeta nije nositelj, što dovoljno govori o jačini turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Emiratima će igrati i Borna Ćorić koji će braniti lanjsko četvrtfinale, a ni on se nije baš usrećio sa ždrijebom jer još nikada, kao i Čilić Monfilsa, nije dobio Mihaila Kukuškina u tri pokušaja. Kako je Kazahstanac ovaj tjedan u polufinalu Marseillea, a moguće i dalje od toga, možda je to prilika za Zagrepčanina.

Prvi je nositelj Kei Nishikori kojemu će se suprotstaviti Benoit Paire, dok će Roger Federer igrati protiv svoje mušterije Phillipa Kolschreibera s kojim ima 13-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo