Česi nas pobedili u finalu Dejvis kupa

Štepanek doneo trofej Česima

17.11.2013.
20:13
VOYO logo

Dejvis kup Srbije nije uspela da osvoji titulu, pošto je u finalu poražena od selekcije Češke, ukupnim rezultatom 3:2, objavo je B92.

Srbija je u drugi dan ušla sa zaostatkom od 2:1 u pobedama, ali je nadu našoj reprezentaciji doneo Đoković koji je pobedio Tomaša Berdiha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je odigrao fenomenalan meč protiv Berdiha i slavio u tri seta - 6:4, 7:6 (5), 6:2, što je značilo da izabranici Bogdana Obradovića i dalje imaju šansu da ponovo uspeh ostvaren 2010. godine.

Srbija je ovom pobedom izjednačila na 2:2 u finalu, a šansu da donese drugi trofej imao je Dušan Lajović, koji nije uspeo da savlada favorizovanog Štepaneka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štepanek je pokazao zašto najviše voli da igra u ovom takmičenju i ubedljivom pobedom (6:3, 6:1, 6:1) svojoj reprezentaciji je omogućio da odbrani trofej osvojen prošle godine. Interesantno je da je svih pet finalnih mečeva završeno istim rezultatom - 3:0.

Srbiji nisu bila dovoljna ni dva sigurna poena Novaka Đokovića, ispostavilo se da je poraz u dublu bio ključan. Naša reprezentacija imala je mnogo problema uoči ovog finala, Janko Tipsarević morao je da odustane zbog povrede, dok je Viktor Troicki suspendovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra stvar je što je nacionalni tim dobio novog člana, Dušan Lajović jei pored toga što je protiv Berdiha prvi put igrao meč u tri dobijena seta, pokazao da će na njega moći ozbiljno da se računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo