ANA IVANOVIĆ U ŠOKU: / Srpkinji opet prekinut meč iz nevjerojatnog razloga!

Image

Srpska tenisačica Ana Ivanović izgubila je meč 3. kola Australian Opena od Madison Keys nakon velike borbe u tri seta, a dvoboj je zasjenio jedan događaj na tribini.

23.1.2016.
13:40
VOYO logo

Meč je bio prekinut na više od pola sata, jer je treneru srpske trenisačice - Nigelu Searsu pozlilo nakon prvog seta. Nesretni čovjek je osjetio da mu je loše, pokušao je otići iz svoje lože i samo se srušio na stepenicama. Ana je vidjela da se nešto događa na tribini gdje se nalaze njen trener i prijatelji, te je meč prekinut. To je drugi Anin meč zaredom koji je prekinut zbog slične situacije, pošto je na prethodnom jedna žena pala u nesvjest i okršaj sa Anastasijom Sevastovom je bio prekinut oko pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak meča je prvo bio odgođen da bi se Searsu, koji je inače otac supruge britanske teniske zvijezde Andy Murraya, ukazala pomoć, a tenisačice su poslane u svlačionicu. Nakon pauze Ivanović je došla do 'breaka' i činilo se kako će uspjeti bez veće muke završiti meč, ali Amerikanka se vratila i slavila u trećem i četvrtom setu sa po 6:4.

Nesretni trener je završio u bolnici, a prve informacije govore da je pri svijesti, ali da je konfuzan. Ivanović je, sasvim razumljivo, otkazala konferenciju na novinare nakon meča-

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo