TALIJANSKI STRUČNJACI PRESUDILI MANDŽUKIĆU: / 'Ne može raditi Rebićev posao i zato bi prije svega trebao igrati na toj poziciji'

Image

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao 89 nastupa postigavši 33 gola

2.2.2021.
8:33
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac MarioMandžukić odradio je prve minute u dresu talijanskog velikana Milana te je izazvao veliku pažnju tamošnjih medija. A novinar Stefano De Grandis jedan je od posljednjih koji je prokomentirao dolazak Hrvata i njegov potencijalni utjecaj na stil Rossonera.

"Mandžukić nikada neće biti krilo kakvo Milan želi. Oni žele krilne igrače koji neprestano trče. Uloga koju je imao u Juventusu dok je igrao na krilu, bila je drugačija. U Milanu će biti oslonac u napadu te će osvajati prostor za suigrače. Mandžukić može biti izvrstan Ibrahimovićev pomoćnik, ali nikada neće raditi posao Saelemaekersa ili Rebića", smatra De Grandis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ESCLUSIVA MILAN - 23 gennaio 2021 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta Nella foto: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic

EXCLUSIVE MILAN - 23 january , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta In the pic: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic,Image: 585565237, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Komentator Sky Sporta, Luca Marchegiani, također je progovorio o ulozi Marija Mandžukića u Milanu.

"On je u Milanu alternativa za Ibrahimovića. Na lijevom krilu sigurno ne može imati utjecaj kao što je imao u Juventusu. Prema meni trebao bi prije svega igrati kao središnji napadač, a ne na krilnim pozicijama", smatra nekadašnji talijanski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio redove drugog talijanskog velikana Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail, s kojim je ljetos raskinuo ugovor.

Tijekom karijere igrao je i za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern i Atletico Madrid. U karijeri je osvojio čak 23 trofeja pri čemu i Ligu prvaka s Bayernom 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao 89 nastupa postigavši 33 gola, a najvećih uspjeh s Vatrenima ostvario je osvojivši srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo