SVJETSKI MEDIJI O SPEKTAKLU NA ANFIELDU: / 'Tite je veliki Modrićev fan, a Hrvatska je moćnija od svih suparnika Brazila u skupini'

Image

Vatreni će za par dana odigrati prvu pripremnu utakmicu za SP.

29.5.2018.
18:59
VOYO logo

U nedjelju u 16 sati po hrvatskom vremenu na kultnom Liveproolovom stadionu Anflieldu hrvatska reprezentacija odmjeriti će snage s peterostrukim svjetskim prvacima Brazilom. Bit će to spektakularan uvod za ono što će uslijediti 13 dana kasnije kada će Zlatko Dalić i njegovi izabranici s Nigerijom otvoriti svoj nastup na smotri najboljih u Rusiji.

Uoči susreta sa Selecaom novinar brazilskog O Globa Bruno Marinho i Gustavo Hofman s ESPN-a najavili su utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi od njih vjeruje da Vatreni imaju dovoljno snage da stvore probleme izborniku Titeu i njegovoj momčadi.

"Utakmica s Hrvatskom savršen je test za Brazil. Mislim da će Selecao ovaj susret iskoristiti kako bi poradili na nekoliko ključnih stvari u svojoj igri protiv teškog suparnika, koji će im zadati problema i u napadu i u obrani. Hrvatska je vjerojatno jača od svih njihovih suparnika u skupini (Švicarska, Kostarika, Srbija). Igrači poput Luke Modrića možda su umorni, ali oni svejedno imaju snažnu momčad. Bit će to dobar pokazatelj gdje je Brazil trenutno i kakvom je stanju Neymar, koji se oporavlja od ozljede", smatra Marinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hofman je mišljenja da će ova utakmica biti dobar test za Brazil, te je dodao kako po njemu Hrvatska više toga može ponuditi nego Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je tehnički jako dobra, imaju odličan vezni red. Tite je veliki Modićev fan, što je i sam priznao. Brazilski savez je ovaj susret dogovorio kao pripremu za Srbiju, samo što je Hrvatska tehnički puno bolja, dok je Srbija fizički moćnija. Sviđa mi se hrvatska reprezentacija, ali oni će nas sigurno više napadati nego Srbija, koja ima defanzivniji pristup", poručio je Hofman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo