PRVOLIGAŠI IPAK ŠTIMAJU / Svi za Štimca, pa i Dinamo

Od velikih glasina o Štimčevoj smjeni s mjesta čelnika Udruge prvoligaša nema ništa. Dobio je jednoglasnu podršku - za njega je glasovao čak i predstavnik Dinama.

22.12.2008.
20:28
VOYO logo

ZAGREB - Nakon što su se mediji raspisali o "raštimanosti" u Udruzi Prve HNL, kojom stoluje Igor Štimac, u ponedjeljak se na skupštini te udruge neočekivano vratilo jedinstvo. Svih 11 prisutnih predstavnika klubova, uključujući i Dinamovog, Štimcu su izglasali povjerenje.

O kritičkim tonovima pet klubova upućenima 8. prosinca na Štimčev račun uopće se nije ni raspravljalo. On sam kaže da je, nakon što je dobio jednoglasno povjerenje, sve to dokaz homogenosti u udruzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je riječ o maksimirskom izvršnom dopredsjedniku Zdravku Mamiću i prijavi HNS-ovoj Disciplinskoj komisiji koju je zaradio zbog prijetnji sucu Vladi Svilokosu na nedavnoj konferenciji za novinare, i tu će se prašina na neko vrijeme slegnuti. Maminjo je uložio prigovor na formalnu ispravnost prijave, s obzirom da jedan od potpisanih "tužitelja" navodno nije imao ovlast disciplinskog gonjenja, tako da će prijava morati biti podnesena iznova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo