VELIKA VIJEST

SVI U RIJECI PRIČAJU SAMO O JEDNOJ STVARI: Oglasio se Mišković i dodatno dolio ulje na vatru

U srijedu je održan tajni sastanak s kineskim investitorima

Nakon što je u srijedu procurila vijest da je Rijeka pronašla investitora i da bi uskoro mogla krenuti izgradnja novog stadiona na Kantridi oglasio se predsjednik kluba Damir Mišković.

OSTVARUJE SE VELIKI SAN NAVIJAČA RIJEKE: ‘Intenzivno pregovaramo i sve ćemo napraviit kako bi se to dogodilo’

Više u petak

“Na ovom projektu radi se već godinu dana. Tako da nisu ljudi iz Kine došli tek sada, u Rijeci su već treći put. Ovaj posjet bio je završna faza, ali više od toga sada ne mogu reći. Sve ćete znati sutra”, poručio je u razgovoru za HRT. Šef drugoplasirane momčadi hrvatskog prvenstva navodno bi u petak u Dubrovniku trebao sudjelovati na poslovnom sastanku šefova država srednje i istočne Europe s kineskim premijerom Lijem Keqiangom.

Isti dan, nagađa se, za sada nepoznati kineski investitor trebao bi potpisati pismo namjere, a poslije toga bi projekt trebala realizirati tvrtka Stadion Kantrida.

“Predstavnici tvrtke Stadion Kantrida d.o.o. koja upravlja sportskom infrastrukturom koju koristi HNK Rijeka kao i predstavnici kluba, kako smo to već u više navrata naglašavali, intezivno razgovaraju s potencijalnim investitorima o izgradnji stadiona na Kantridi. Od dolaska u klub aktualna uprava ulaže znatne napore kako bi se ispunili uvjeti da se HNK Rijeka vrati na povijesnu lokaciju svog stadiona. O rezultatima ovih nastojanja javnost će biti pravodobno obaviještena”, poručili su, inače, u srijedu iz kluba.

Povratak na Net.hr