Svi su u šoku: 'Nazvao je 911 i onda se upucao!'

27.7.2011.
21:03
VOYO logo

Policija je objavila da je beživotno tijelo 29-godišnjeg Petersona pronašla u kanjonu između Salt Lake Cityja i i Park Cityja te da je u njegovom automobilu pronašla oproštajnu poruku, no nije otkrila njezin sadržaj.

"Nazvao je 911 i nakon toga se ubio vatrenim oružjem", izjavio je medijima glasnogovornik policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je imao problema s alkoholizmom te se borio s depresijom iako je bio uspješni olimpijac, a 2006. godine je izbačen iz američke reprezentacije nakon što je pijan sudjelovao u tučnjavi, dok je godinu ranije optužen za provalu i krađu oružja.

I prošlog petka ga je policija zatekla kako vozi u alkoholiziranom stanju, a navodno je tri puta istog dana kažnjen zbog prebrze vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odrastao je u tužnom okruženju jer mu je, kada je imao pet godina, sestru ubio pijani vozač, a kasnije je doživio traumu jer mu se cimer pred njim upucao u glavu bez da je išta rekao.

Američki skijaški savez je ostao u šoku kada je doznao za nesretnu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jako tužan dan za američki sport. Bio je šampion koji će nam nedostajati, a ostat će upamćen kao pozitivna osoba koja je svojom snagom utjecala na sve članove reprezentacije", izjavio je izvršni direktor američke skijaške reprezentacije Bill Marolt.

Nakon što je na OI u Vancouveru izveo svoj čuveni skok nazvan 'tornado' i osvojio srebrnu medalju, izjavio je kako mu je to najljepši dan u životu te poručio da zna kako mnogi ljudi prolaze kroz teške trenutke i kako im želi pomoći da shvate kako se sve može prebroditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On, nažalost, nije uspio.

Vezani članci:

arti-201103310675006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo