BEZ LUKE NEMA NAUKE /

Svi opet vole 'malog čarobnjaka' Modrića

Image

Njegova izvedba protiv Liverpoola natjerala je i najljuće navijače Tottenhama, one koji su ga krajem ljeta proglasili 'izdajicom', da zaborave na neugodnu transfer sagu sa Chelseajem. Sada opet svi vole 'malog čarobnjaka' iz Hrvatske - trener, navijači, mediji...

19.9.2011.
12:22
VOYO logo

Luka Modrić je načeo, a Emmanuel Adebayor zakucao Liverpool u malom derbiju kola na White Hart Laneu. Obojica su zaradila visoke ocjene za svoju igru, a hrvatski je reprezentativac ponovno pobrao niz komplimenata.

Britanski mediji opet su se raspisali o 'malom čarobnjaku' iz Tottenhama, a trener Harry Redknapp je razlog Lukih dobrih igara pronašao u završetku prijelaznog roka i okončanju transfer sage sa Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je sada dobro. Sve je iza njega i misli je okrenuo prema naprijed. Protiv Liverpoola je odigrao savršenu utakmicu", izjavio je menadžer Spursa u razgovoru za Sky Sports.

Redknapp je uvjeren kako će predsjednik kluba Daniel Levy uskoro ponuditi Luku novi, daleko bolji ugovor. "To je ono što bih volio da se dogodi", dodao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko neuvjerljivih nastupa, Modrić je u pobjedi protiv Redsa (4:0) bio jedan od najbolji igrača. Svoju sjajnu predstavu okrunio je vodećim golom na utakmici.

"Bio je to fantastičan gol. Zbog takvih poteza za Luku nam je ponuđeno 42 milijuna eura. Radi se o pravom nogometnom majstoru", poručio je menadžer londonskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo