SLAVNI GOST 'RTL LIGE' / Sve o jadranskom derbiju saznat ćemo od Igora Tudora

Image
Foto: Marko Jurinec/Pixsell

I ove nedjelje od 22 sata na RTL2, ne propustite najbolje trenutke kola te analize utakmica uživo iz studija RTL-a zajedno s Ninom Štambukom, stručnim komentatorom Joškom Jeličićem i specijalnim gostom Igorom Tudorom.

25.9.2013.
16:34
Marko Jurinec/Pixsell
VOYO logo

Dan nakon derbija između Rijeke i Hajduka u studio RTL Lige stiže trener Hajduka, Igor Tudor, pripadnik mladog vala hrvatskih nogometnih stručnjaka koji je oživio pomlađeni perspektivni Hajduk.

Bivši stoper Hajduka i Juventusa od ove sezone našao se u novoj ulozi - vođe Hajduka i već je uspio slaviti protiv dvije od tri najjače momčadi lige - Dinama i Lokomotive, a sada stiže u goste i trećoj, trenutnoj drugo plasiranoj momčadi prvenstva - Rijeci, jedinoj koja je nakon 10 odigranih kola ostala neporažena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim reportaža i razgovora s protagonistima svih utakmica kola, s posebnim osvrtom na derbi, iz prve ruke čut ćemo reakciju čelnog čovjeka Hajduka te doznati kako se nakon igračkih dana osjeća izvan terena, kao strateg kluba iz svog rodnog grada te kakav je odnos razvio s igračima i, na kraju, nada li se osvajanju krune najbolje momčadi prvenstva 2013./2014.

I ove nedjelje od 22 sata na RTL2, ne propustite najbolje trenutke kola te analize utakmica uživo iz studija RTL-a zajedno s NinomŠtambukom, stručnim komentatorom JoškomJeličićem i specijalnim gostom Igorom Tudorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike