JUNAK DERBIJA / 'Svaka utamica mi je ista, uvijek dajem sto posto'

Jučerašnji derbi Svetoga Duje obilježio je budući Chelseajev igrač Mario Pašalić, koji je pogocima u 83. i 88. minuti donio Hajduku vrijednu pobjedu.

9.2.2014.
15:00
VOYO logo

U utakmici 21. kola Prve HNL Hajduk je u subotu slavio na gostovanju kod Splita s 2-1, te se vratio na drugo mjesto ljestvice.

Derbi Svetoga Duje obilježio je budući Chelseajev igrač MarioPašalić, koji je pogocima u 83. i 88. minuti donio Hajduku vrijednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teren nije bio idealan za igru, ali nismo gubili nadu poslije njihovog pogotka i eto, hvala Bogu, uspjeli smo preokrenuti rezultat u našu korist", izjavio je Pašalić.

Bio je to neizvjesni dvoboj u kojem su domaćini do sedam minuta prije kraja vodili s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proradio je neki klik u nama, Torcida nije odustajala i dala nam podršku i to nas je još motiviralo. Kad smo dali prvi gol to nam je dalo krila i uspjeli smo pobijediti. Nije nam bilo svejedno, mislili smo da je još jedna loša partija iza nas i nove neodumice oko nastavka prvenstva", rekao je Pašalić.

Sada je najbolji strijelac kluba, s osam pogodaka. U prvom dijelu sezone s dva pogotka srušio je i Dinamo, sada je na red došao i Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da vam iskreno kažem, ne mogu ih baš ni proći u glavi. Drago mi je što sam uspio s dva gola omogućiti nova tri boda nama i u nastavku mirniji nastavak prvenstva. Ja igram svaku utakmicu 100 posto, bilo to derbi ili bilo koja utakmica."

Pašalić će u Chelsea na ljeto, a na pitanja oko toga nije želio odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preskočio bih sva pitanja u vezi Chelseaja", rekao je.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo