HAJDUK SE BRANI I ŠAKAMA / Švaguša i Livajić ukrstili šake s Torcidom

Image

Do sukoba je došlo nakon što je dvojac nonšalatno i bahato reagirao na dobacivanja Torcide, iznervirane lošim igrama i rezultatom kluba.

30.11.2009.
8:58
VOYO logo

I dok predsjednik Hajduka Joško Švaguša nije nazočio prvenstvenoj utakmici kluba s Osijekom u subotu, lider "Bilih" uspio je naći vremena i zajedno s članom Nadzornog odbora  Ivicom Livajom noć provesti u jednom lokalu na Bačvicama, piše Slobodna Dalmacija.

A tamo se vodstvo Hajduka oko četiri sata ujutro sukobilo s tridesetak pripadnika Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sukoba je došlo, tvrde svjedoci, nakon što je dvojac nonšalatno i bahato reagirao na dobacivanja Torcide, iznervirane lošim igrama i rezultatom kluba.  Nastala je gužva, palo je par "triski" i jedan udarac glavom u glavu, da bi se grupica od tridesetak ljudi - zajedno s Livajom i Svagušom - na molbu redara premjestila ispred lokala. Tamo se naguravanje nastavilo do dolaska snaga reda.

Policija nije izvijestila o sukobu negirajući događaj, no tek nakon inzistiranja ipak su se prisjetili da su nešto poslije tri sata ujutro dobili dojavu da se "na Bačvicama dvadesetak osoba želi obračunati s Joškom Svagušom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici su došli na lice mjesta, no nikoga nisu zatekli, tako da nije bilo potrebe za postupanjem", izvijestila je policija.

"Ma dogodila se verbalna svađa između Joška i nekog tipa, ali sukoba nije bilo", tvrdi Livaja, suprotno policijskoj verziji o "dvadesetak osoba" zbog kojih su pozvani na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo