Svađa u Humskoj

Tumbaković zaratio sa upravom, ali neće podneti ostavku

18.4.2013.
11:04
VOYO logo

Na jučerašnjem sastanku klupskog rukovodstva Partizana došlo je do svađe.

Kako prenose mediji, čelni ljudi kluba iz Humske izneli su niz zamerki na rad sportskog sektora pa je Ljubiša Tumbaković ljutito napustio sastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ljubiša Tumbaković nije podneo ostavku i sutra ujutru će biti u kancelariji. Vraća se na posao - preneo je stav kluba portparol Dragan Velenac.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim informacijama Monda, članovi uprave kluba prilično žustro i kritički su se osvrnuli na rad sportske struke kluba, a sportski direktor Ljubiša Tumbaković je u sredu ljutito napustio sastanak sa užim rukovodstvom kluba i poručio da se više ne vraća!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tumbaković je, navodno ljut zbog procene uprave da je struka slabo odradila prelazni rok, ali se i loše ponela prema povređenom Lazaru Markoviću, koji je izjavio da ga tokom boravka na lečenju u Engleskoj niko iz Partizana nije kontaktirao.

Tumbakoviću i treneru Vermezoviću se zamera što je ekipa izgubila sedam od 11 bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, što je Eliomar Silva sve dalje od prvog tima, dok je forma Predraga Luke u ozbiljnom padu. Ljudima u klubu nije jasno zbog čega u startnih 11 nema mesta za standardnog reprezentativca Crne Gore, levog beka Vladimira Volkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo