SHOW U SUDNICI / Sutkinja kaznila Zdravka Mamića zbog vrijeđanja!

Zdravko Mamić je ponovno 'ukrao' show u sudnici. Tijekom ročišta povodom tužbe i protutužbe u 'slučaju Eduardo' sutkinja je nekoliko puta opomenula izvršnog predsjednika GNK Dinamo, da bi mu na kraju izrekla novčanu kaznu u visini od 10.000 kuna.

19.3.2013.
16:47
VOYO logo

Vrlo burno je danas bilo na Općinskom sudu u Zagrebu tijekom ročišta na koje su se susreli Zdravko Mamić i Eduardo da Silva. Podsjetimo, izvršni predsjednik Dinama je tužio svog bivšeg štićenika za kršenje ugovora o zastupanju, dok je Dudu odgovorio protutužbom kojom želi dokazati lihvarski karakter Mamićevih ugovora.

Prvi je svoju stranu priče iznio hrvatski napadač kojeg je Mamić čestim upadicama prekidao i stalno ga zvao 'ljubavi'. To je naljutio sutkinju koja je upozorila Maminja da se suzdrži od takvih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Eduardo je u svom svjedočenju uglavnom govorio o načinu na koji je dostavljao postotak Mamiću, kako do 2008. nije ni vidio ugovore, opisao je svoj transfer u Arsenal, ali i posebno naglasio kako mu ga Mamići, otac i sin, ostavili samog u Londonu i nisu uopće vodili brigu oko njegovoe karijere.

"Da niste tražili novac od mojih ugovora s Arsenalom i Šahtarom, sad bi bio s reprezentacijom, a ne u sudnici", poručio je Dudu Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon stanke došao je red i na Zdravka Mamića koji je u svom osebujnom stilu naglasio kako je Eduardu platio operaciju, opisao je svoje ugovore kao 'ugovore koje je Don King imao sa svojim prvacima', a onda je uslijedio žestok napad na Eduardovog odvjetnika.

Image
Foto: Pixsell

"Što mucaš tamo? Što mucaš lažove jedan! Nisi više tatin sin i u Vrhovnom sudu, sad si mali miš, lažov i monstrum", kazao je Mamić odvjetniku, piše Jutarnji.hr.

Odvjetnik je odmah zatražio zaštitu od sutkinje, pa se Mamić malo smirio, no nije dugo izdržao. Njegova rečenica: "Skačem kroz prozor kada Eduardov odvjetnik postavi prvo normalno pitanje...", bila je kap koja je prelila čašu strpljenja sutkinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrekla je Mamiću novčanu kaznu u iznosu od 10.000 kuna nakon čega je izvršni predsjednik Dinama dodatno izvrijeđano Duduovog odvjetnika, te revoltiran napustio sudnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo