SUPRUGA BIVŠEG SCHUMACHEROVOG ŠEFA IZNIJELA UZNEMIRUJUĆE DETALJE O STANJU ČUVENOG NIJEMCA: / 'Komunicira samo s očima'

Image
Foto: Profimedia

Informacije o legendarnom Nijemcu cure na kapaljku

26.9.2020.
14:02
Profimedia
VOYO logo

“Michael Schumacher (51) je budan, diše, srce mu ima lijep ritam. Vjerojatno može i sjesti, čak možda i napraviti neki korak uz pomoć drugih, ali ne više od toga. Možemo reći da vegetira i nažalost loše su prognoze za njegov potpuni oporavak”, rekao je prije desetak dana renomirani neurolog ErichRiederer u dokumentarnom filmu francuskog TMC-a, čije riječi prenosi talijanska Gazzetta dello Sport i ostali mediji poput Mirrora iz Velike Britanije.

“Mislim da je to za njega maksimum. Postoji li šansa da ga vidimo onakvog kakav je bio prije nesreće? Mislim da ne”, dodao je Erich Riederer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana prije toga bivši šef Ferrarija JeanTodt otkrio je da je vidio Schumachera i rekao da se sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 bori za prevladavanje razornih ozljeda s kojima se bori već sedam godina. Sada je pak o njegovom stanju progovorila Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea, Schumacherova šefa iz doba kada je vozio za Benetton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On ne može pričati. Komunicira s očima. Samo ga troje ljudi mogu posjetiti”, povjerila se Gregoraci jednom od sudionika talijanskog Big Brothera, emisije u kojoj i sama sudjeluje.

Dodala je i kako se legendarni Nijemac s obitelji preselio iz Švicarske u Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Preselili su se u Španjolsku, a njegova supruga je u kući napravila bolnicu”, tvrdi.

Podsjetimo, Schumacher je 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju u Meribelu.O tada pa do danas, njegova obitelj i najbliži suradnici obitelji Schumacher kriju istinu i bilo kakve informacije o sedmorestrukom prvaku Formule 1, jednom od najvećih u povijesti ovog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo