REKORDNA GLEDANOST / Super Bowl osvojili Green Bay Packersi

Image

Momčad Green Bay Packersa osvojila je svoj četvrti Super Bowl, naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa NFL, svladavši Pittsburgh Steelerse.

7.2.2011.
7:39
VOYO logo

Momčad Green Bay Packersa osvojila je svoj četvrti Super Bowl, naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa NFL, svladavši Pittsburgh Steelerse s rezultatom 31-25 na prepunom stadionu Cowboysa u Arlingtonu, u Teksasu. Pred više od 100 tisuća gledatelja Aaron Rodgers proglašen je najvrjednijim igračem utakmice jer je imao tri dodavanja za "touchdown".


Rodgers (27), kojemu je ovo tek treća sezona u kojoj je početni 'quarterback', dovršio je 24 od 39 dodavanja za 304 jarde bez izgubljene lopte. Obrana Packersa također je dala ključan doprinos pobjedi, prisilivši Steelerse na gubitak tri lopte i zaustavivši njihov zadnji napad u posljednjoj minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je četvrti Super Bowl za Green Bay, nakon naslova prvaka NFL-a osvojenih nakon sezona 1968., 1969. i 1996. Super Bowl je najgledaniji događaj na američkoj televiziji, a ovogodišnje finale pratilo je 106,5 milijuna gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo