Izbacili ih nakon produžetaka / Sunderland priredio iznenađenje Chelseaju, City u polufinalu

Image
Foto: DAVE PINEGAR/News Syndication/PIXSELL

Sunderland, koji je ove sezone glavni kandidat za ispadanja iz Premiershipa, priredio je iznenađenje i srušio Chelsea.

18.12.2013.
9:03
DAVE PINEGAR/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja izborili su plasman u polufinale Lige kupa nakon što su na gostovanju pobijedili drugoligaša Leicester City 3-1, dok je Sunderland priredio iznenađenje izbacivši Chelsea nakon produžetaka 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostala dva četvrtfinalna ogleda u srijedu se sastaju Stoke City i Manchester United, te Tottenham i West Ham United .

City je rutinski odradio posao protiv trećeplasiranog sastava Championshipa. Gosti su golovima Kolarova (8) i Džeke (41, 53) poveli 3-0, a Dyer je u 77. minuti tek ublažio poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland, koji je ove sezone glavni kandidat za ispadanja iz Premiershipa, priredio je iznenađenje i srušio Chelsea. Bluesi su poveli u 46. minuti autogolom Cattermolea, a potom imali još nekoliko sjajnih prilika i za uvjerljivije vodstvo. Ipak, u 88. minuti je Fabio Borini izjednačio izborivši produžetak, a potom je Sung-Yong Ki u 118. minuti na asistenciju Borinija osigurao domaćinu veliko slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila sjajna, igralo se kvalitetno na obje strane. Mi smo imali nekoliko sjajnih prilika koje nismo realizirali i kazna je stigla. Nogomet se igra na golova, a mi smo protiv Sunderlanda zabili samo jedan," kazao je menadžer Chelsea Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo