ekskluzivno za rtl danas / Šuker: Treba nam više Mamića u sportu

Treba nam više Mamića u sportu, a birokrat Jovanović, umjesto da radi svoj posao, samo uokolo djeli packe. Rekao je to Davor Šuker, ekskluzivno za RTL Danas te najavio tužbe protiv ministarstva sporta.

19.3.2014.
19:10
VOYO logo

Uz kavicu i dogovore za prijateljsku utakmice s Malijem krajem svibnja u Gradskom vrtu. Ali to je samo zatišje pred buru jer u HNS-u se kuha tužba koja bi trebala stići Ministarstvu. O čemu je točno riječ Šuker ne želi reći.

"Bit će sutra izvršni predsjednik DamirVrbanović, ići ćemo sa još jednom tužbom, tko to radi u nogometu, tko tu samo priča po novinama jel na kraju moramo staviti točku na i", kaže predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Sukob tinja otkako je Jovanović došao na vlast. Isušivanje močvare preraslo je u rat pa Šuker sada želi Jovanovića što dalje od sebe.

Umjesto da im dijeli packe Šuker bi radije s ministrom navijao na tribinama. I ne samo s njim.

"Zašto premijer ne dolazi, zašto predsjednik ne dolazi, zašto ministar sporta proziva samo nogomet, zašto Angela Merkel skače na tribinama za njemačku reprezentaciju", upituje Šuker.

Ljubav zato cvate s Mamićem pa bi ga Šuker najradije klonirao. Kaže, ako Zdravko ode, za hrvatski nogomet to će biti tragedija. I baš zato što jedino Dinamo ima novaca u HNL-u, Šuker namjerava ukinuti Udrugu prvoligaša.

"Daj Bože da ima više Mamića u hrvatskom sportu. Želim mu svu sreću i daljnji angažman u hrvatskom nogometu", poručio je Šuker.

S novom tužbom oko vrata HNS se tako mora pripremati za Svjetsko prvenstvo jer tamo postići uspjeh, e to je ipak najvažnije za Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo