ne planira odstupiti / Šuker sletio na Pleso: 'Evo, napokon sam se vratio!'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nešto se prije podneve vratio sa službenog puta iz Tajlanda i sletio u zračnu luku Pleso.

6.12.2014.
12:51
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker konačno se vratio sa službenog puta iz Tajlanda.

''Hvala što ste došli. Drago mi je ste me ovdje dočekali. Evo napokon sam se vratio. Moj će vas glasnogovornik informirati će kada ću dati sljedeću izjavu'', rekao je po dolasku Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelni čovjek HNS-a posljednjih je tjedana bio višestruko prozivan od medija i brojnih nogometnih uglednika u Hrvatskoj zbog svog odsustva tijekom vjerojatno i najveće krize koja je potresla hrvatski nogomet otkako je Hrvatske. 

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Davor Šuker, Tajland, Pleso

Šuker je pak, u vrijeme kada je u Hrvatskoj došlo do otkazivanja najvećeg derbija i masovnih prosvjede na splitskoj Rivi protiv čelništva njegove organizacije, boravio u Londonu i Bangkoku i rješavao unosne poslove kojima želi poboljšati stanje HNS-a u očima FIFA-e, a nastupio je i na međunarodnoj humanitarnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Davor Šuker, Tajland, Pleso

Jučer je, čuvši za razne prozivke, kritike i optužbe kako bi nakon ovakvog, po mnogima neodgovornog čina morao odstupiti s mjesta predsjenika HNS-a, izjavio: ''Nemam namjere odstupiti, zašto bih? Ja sam spreman na razgovor ali ne pristajem na ultimatume, u ostalom imam bezrezervnu podršku saveza, a za par dana ću se obratiti medijima'', rekao je.

Nema sumnje kako će Šukerovo obraćanje javnosti nakon duže vremena i nakon toliko potresa u hrvatskom nogometu izazvati veliku medijsku pozornost i s nestrpljenjem čekamo što će čelni čovjek HNS-a ponuditi u svoju obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo