nema mjesta skromnosti / Šuker sanja veliki uspjeh: 'Volio bih ostati upamćen kao najuspješniji predsjednik Saveza u povijesti'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Šuker upozorava kako se, unatoč pobjedi nad Nigerijom, lopta mora 'spustiti na zemlju'

19.6.2018.
10:03
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HNS-a i bivša Zlatna kopačka sa Svjetskog prvenstva 1998. Davor Šuker komentirao je nastup hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

Šuker upozorava kako se, unatoč pobjedi nad Nigerijom, lopta mora 'spustiti na zemlju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa još nismo napravili, moramo spustiti loptu na zemlju. Čitam neke komentare; zašto mi uvijek moramo spominjati da smo najbolji, zašto to Nijemci nikada ne kažu za sebe?", kaže Šuker za Večernji.hr. 

Dobro se Šuker sjeća 1998., kada je Hrvatska također bila u skupini s Argentinom. Gaučosi su ostali jedina reprezentacija s kojom je Hrvatska tog ljeta igrala, a čiju mrežu Šuker nije zatresao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Argentina je uvijek favorit, a mi idemo korak po korak... Vidio sam dosta dobroga u našoj igri; mogu ja sad reći da ćemo biti svjetski prvaci, ali se nakon pet dana može sve preokrenuti. I što onda?", kaže Šuker. 

Između Messija i Ronalda, Šuker bira potonjeg upravo zato što je nekad i sam nosio dres 'kraljevskog kluba', a ističe kako bi mu bilo itekako drago da Dalićevi izabranici nadmaše rezultat njegove generacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih. Da budem i predsjednik Saveza koji je postigao najveći rezultat u povijesti", rekao je Šuker za Večernji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo