RAZLOG JE TAJNA / Šuker potvrdio da je bio na ispitivanju u USKOK-u

Image
Foto: RTL

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker potvrdio je da je bio na ispitivanju u USKOK-u, no nije želio otkriti razlog razgovora s istražiteljima.

29.8.2013.
11:05
RTL
VOYO logo

"Istina je da sam nakon povratka iz Beča bio u USKOK-u, ali to je bio jedan najnormalniji razgovor. Naravno, da vam neću kazati o čemu smo razgovarali, ali to nije bilo ništa neuobičajeno", kazao je Šuker dodavši kako ne zna hoće li još netko iz HNS-a biti pozvan na razgovor.

Predsjednik HNS-a je kazao da mu je više od činjenice što je Dinamo ispao iz Lige prvaka žao što su zbog toga hrvatski klubovi ostali bez značajnih financijskih sredstava.

"Znate koliko bi našim klubovima dobro došlo sredstva koja UEFA daje na račun plasmana u Ligu prvaka. Dinamo je imao priliku za prolaz, no nije uspio, ali to je nogomet," rekao je Šuker.

Na pitanje o predstojećoj kvalifikacijskoj utakmici reprezentacije Hrvatske u Beogradu protiv Srbije, Šuker je kazao da jedva čeka njezin početak.

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

"Ne smijemo se previše osvrtati na posljednje utakmice protiv Lihtenštajna i Škotske. Ja vjerujem izborniku i našim reprezentativcima i uvjeren sam da će u Beogradu biti pravi i da ćemo izboriti plasman na SP u Brazilu."

Šuker se osvrnuo i na transfer mladog napadača Ante Rebića iz Splita u Fiorentinu, kao i na nevjerojatni iznos koji se spominje u transferu Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid.

"Drago mi je da je Rebić prešao u jedan tako velik klub i to će biti samo dobro za reprezentaciju. Cijeli svijet je u krizi, ali ta kriza nije pogodila nogomet u koji najviše sredstava ulazi preko TV prava. U moje doma na stadionima su bile tri-četiri kamere, a danas ih je između 20 i 30, pa je i normalno da su transferi danas puno veći", zaklučio je predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo