SUKOB OKO STADIONA / 'Šuker je nekorektan, pa nije HNS Zagrebački nogometni savez!'

Image
Foto: RTL

Na svom redovnom brifingu s novinarima splitski gradonačelnik komentirao je odluku Hrvatskog nogometnog saveza da Zagreb kandidira za jednog od domaćina Europskog nogometnog prvenstva 2020.

9.1.2014.
13:05
RTL
VOYO logo

Predstavljeni projekt gradnje kampa i nacionalnog stadiona u Zagrebu podignuo je dosta prašine u samoj metropoli, a ništa manje duhova nije uzburkao niti u Splitu.

Gradonačelnika Ivu Baldasara zasmetala je najava predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera da će se nacionalni stadion graditi u glavnom gradu i da će zbog toga Zagreb biti kandidat za jednog od domaćina Europskog nogometnog prvenstva 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šuker je nekorektan, ponaša se kao da oni nisu Hrvatski nogometni savez već zagrebački! Ministar Željko Jovanović, premijera i Vlada RH iz više razloga smatraju Split primjerenijim domaćinom za EURO 2020.", otkrio je splitski gradonačelnik.

Dodao je da se poljudska ljepotica, za razliku od maksimirskog stadiona, može obnoviti za samo 10 milijuna eura, te da HNS nema podršku Vlade u svom projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo