NOVA MAMIĆEVA POBJEDA / Sud odlučio: 'Pupčana veza' ne narušava regularnost prvenstva!

Image
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Sud je odbacio takve navode kao neosnovane, te je time potvrdio prijašnje odluke Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, koja je u dva navrata odbacila inicijative udruge "Naš Hajduk".

5.2.2014.
14:15
Davor Puklavec/Pixsell
VOYO logo

ZAGREB - Visoki upravni sud odbio je tužbu udruge "Naš Hajduk", koja je tvrdila da odnos Dinama i Lokomotive narušava regularnost tržišnog i sportskog natjecanja, priopćeno je danas iz NK Lokomotiva.

Sud je odbacio takve navode kao neosnovane, te je time potvrdio prijašnje odluke Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, koja je u dva navrata odbacila inicijative udruge "Naš Hajduk" (19. veljače i 2. srpnja 2013.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doneseni su zaključci da razmjena igrača između Lokomotive i Dinama, i sudjelovanje Lokomotive u Prvoj HNL i hrvatskom nogometnom Kupu ne predstavljaju narušavanje tržišnog natjecanja. Oblici suradnje GNK Dinama i NK Lokomotive koji se navode u inicijativi od 19. veljače i 2. srpnja 2013. ne predstavljaju povredu odredbi Zakona o zaštiti tržišnog natjecanja", navodi se u priopćenju NK Lokomotiva.

Također, dodaje se kako je Visoki upravni sud RH u Zagrebu presudu donio 17. siječnja, a da ju je NK Lokomotiva zaprimio jučer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo