'KANIBAL' / Suarez ugrizao Ivanovića i zabio za izjednačenje u 97. minuti!

Image
Foto: PIXSELL

Urugvajski napadač je bio u središtu pozornosti i u 69. minuti kada je u gužvi u kaznenom prostoru ugrizao za rame Branislava Ivanovića. Suci nisu primijetili nesportski potez urugvajskog napadača, međutim utakmicu je snimalo 26 kamera pa 'ugriz' nije prošao nezapažen.

21.4.2013.
20:10
PIXSELL
VOYO logo

U sjajnom i dramatičnom dvoboju na Anfieldu Liverpool i Chelsea su odigrali bez pobjednika 2:2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade golom Urugvajca Luisa Suareza.

Urugvajski napadač je bio u središtu pozornosti i u 69. minuti kada je u gužvi u kaznenom prostoru ugrizao za rame Branislava Ivanovića. Suci nisu primijetili nesportski potez urugvajskog napadača, međutim utakmicu je snimalo 26 kamera pa 'ugriz' nije prošao nezapažen. Suarez je sličnu glupost načinio i studenom 2010. kada je u dresu Ajaxa ugrizao za rame igrača PSV-a Otmana Bakkala. Suarez je tada kažnjen na sedam utakmica, a nizozemski mediji prozvali su ga 'kanibalom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je vodio 1:0 i 2:1, no srčani 'redsi' su uspjeli iščupati bod. Ključnim se pokazao ulazak Daniela Sturridgea u drugom poluvremenu. Bivši napadač Chelsea je prvo zabio za 1:1, potom je uzdrmao vratnicu, a u sudačkoj nadoknadi je nabacio Suarezu za 2:2. Strijelci za goste bili su Oscar (26) i Eden Hazard (57-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo