Kraj kanibalizmu /

Suarez: Konačno svojoj djeci mogu reći da tata ide na posao

Image
Foto: AP Images

'Nitko ne zna što sam prolazio ovih mjeseci. Najgore od svega je što nisam mogao ni igrati ni trenirati, zabranili su mi ono što je razlog mojeg postojanja, potužio se Suarez.

5.9.2014.
12:48
AP Images
VOYO logo

Opet se osjećam kao nogometaš, a ne kao izopćenik, kazao je urugvajski reprezentativac Luis Suarez u petak nakon što mu je dopušteno treniranje sa suigračima u njegovu novom klubu Barceloni.

Sportski arbitražni sud (CAS) dopustio je Suarezu treniranje, unatoč kazni FIFA-e od čak četiri mjeseca bilo kakve nogometne aktivnosti zbog griženja Giorgia Chiellinija na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Suarez se žalio CAS-u, koji je Urugvajcu dopustio treniranje dok traje žalbeni postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ne zna što sam prolazio ovih mjeseci. Najgore od svega je što nisam mogao ni igrati ni trenirati, zabranili su mi ono što je razlog mojeg postojanja, a pritom su očekivali da šutim. Sada konačno svojoj djeci mogu reći - Tata ide na posao", kazao je Suarez u razgovoru postavljenom na web-stranici Barcelone.

Suarezova kazna istječe krajem listopada kada bi taj sjajni napadač mogao odigrati prvu utakmicu za Barcu i to odmah u "Clasicu' protiv Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igram u najboljem klubu svijeta s najboljim igračima, te znam da će me gledati više ljudi no ikad. Naučio sam lekciju, sada ću biti pametniji", kazao je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo