zadovoljan pobjedom /

Štrlek: 'Kontrolirali smo utakmicu od samog početka, bitno je da se nitko nije potrošio'

Japan je u 2 kolu SP-a ostao na minus osam, a Manuel Štrlek bio je najsretniji činjenicom da se nitko od reprezentativaca nije potrošio

13.1.2019.
18:18
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je i drugu pobjedu u drugom kolu Svjetskog prvenstva. Japan je ostao na minus osam, a Manuel Štrlek bio je najsretniji činjenicom da se nitko od reprezentativaca nije potrošio. 

"Mislim da smo prve dvije utakmice napravili ono što nam je bio cilj. Imamo četiri boda, sutra slijedi utakmica s Makedonijom, možda i najbitnija. Ta utakmica bi puno toga riješila, osigurala bi nam drugi krug. Drago mi je da smo svi igrali, da se nitko nije previše potrošio. Svi koji su danas igrači zaslužuju pohvalu. Mislim da smo zasluženo pobijedili, na početku smo se odvojili i držali utakmicu pod kontrolom." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnjih 15 minuta ste odmorili udarnu postavu, jeste se vi uspjeli odmoriti? Bio si na klupi, kao i Cindrić i Duvnjak.

"Mislim da smo svi imali raspoređenu minutažu i svi su se prikazali u jako dobrom svjetlu. Turnir je dugačak i trebat će nam svježine, ali dobro smo odradili pripreme i mislim da nećemo imati problema sa snagom. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra već slijedi utakmica 3. kola, nasuprot Hrvatske na parketu će biti Makedonija. 

"Da, nažalost nema vremena, pripremit ćemo se najbolje što množemo, pogledat ćemo video materijale koje imamo dostupne. Siguran sam da ćemo biti na dobrom nivou." 

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike