STRAVIČNA TRAGEDIJA: / Dobio težak udarac u glavu i dva dana kasnije preminuo

Image
Foto: Screenshot/9 News

Užasna je tragedija pogodila australski sport: ragbijaš James Ackerman preminuo je u bolnici u Brisbaneu od posljedica udarca u glavu koji je zadobio tijekom utakmice.

24.6.2015.
9:56
Screenshot/9 News
VOYO logo

Ackerman je teško stradao nakon samo pet minuta utakmice Kupa Queenslanda između njegovih Sunshine Coast Falconsa i North Devilsa. Liječnici su mu pružali pomoć na terenu više od pola sata nakon čega je utakmica prekinuta, a nesretni je ragbijaš prevezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana kasnije je, međutim, Ragbijaška liga Queenslanda (QRL) objavila da je otac dvoje djece podlegao ozljedama. Također, iz QRL-a su najavili da će njihova Disciplinska komisija provesti istragu o ovom slučaju, a na saslušanju će se pojaviti i Francis Molo, igrač koji je oborio Ackermana pri čemu je ovaj zadobio kobne ozljede.

"Ovo je teško i traumatično razdoblje za velik broj ljudi i zato molimo da se poštuje privatnost obitelji. Prioritet nam je pružiti potporu obitelji, kao i igračima, trenerima i sucima koji su bili sudionici utakmice u kojoj se dogodila nesreća", poručio je direktor QRL-a Robert Moore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo