NIJE ZA ONE SLABOG ŽELUCA / Strava i užas: Pogledajte što su huligani napravili nesretnom Englezu

Image
Foto: 101greatgoals.com

Najveći incident dogodio se u jednom pubu na trgu Campo de'Fiori kada je skupina od 30-tak maskiranih navijača upala u pub naoružana palicama, noževima i metalnim polugama.

23.11.2012.
10:44
101greatgoals.com
VOYO logo

RIM - U neredima navijača uoči utakmice J skupine Europske lige Lazio - Tottenham u središtu Rima došlo je do niza incidenata u kojima je ozlijeđeno najmanje deset navijača Spursa, jedan teže.

Najveći incident dogodio se u jednom pubu na trgu Campo de'Fiori kada je skupina od 30-tak maskiranih navijača upala u pub naoružana palicama, noževima i metalnim polugama. U tučnjavi koja je izbila engleski navijač AshleyMills je izboden nožem i u teškom stanju je prevezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se prvotno mislilo kako su za izgred odgovorni navijači Lazija, čini se kako je istina zapravo potpuno suprotna. Naime, policija je uhitila dvojicu napadača na nesretnog Ashleya koji su, ispostavilo se, navijači Rome. Također, pretpostavlja se da je cijela skupina huligana koja je skrivila incident na trgu Campo de'Fiori dio navijačke grupe koja podržava Romu.

"Navijači su bili dobro organizirani i maskirani. Na glavama su imali maske i kacige, a bili su naoružani raznim palicama i šipkama. Nekoliko engleskih navijača je dobilo dobre batine," kazao je GiuseppeTamborra, jedan od svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo