ENGLEZIMA TO NIJE U KRVI? / Stranci su 'zarazili' Premiership simuliranjem

Image
Foto: Youtube

Flo se tako uključio u raspravu koja je kulminirala na 'Otoku' nakon što je menadžer Stoke Citya Tony Pulis kritizirao napadača Liverpoola Luisa Suareza da je 'prevarant' koji stalno pada.

15.10.2012.
14:28
Youtube
VOYO logo

LONDON - Jedan od najboljih norveških nogometaša i bivši napadač Chelseaja, Tore André Flo (39) smatra kako su stranci u engleski nogomet donijeli glumu, simuliranje prekršaja i jedanaesteraca.

"U engleskoj nogometnoj kulturi nema simuliranja i padanja po terenu. Takve stvari su u Englesku uvezene iz drugih zemalja. Ima i engleskih nogometaša koji lako padaju, ali mislim da u tome prednjače stranci," kazao je Flo koji je na 'Otoku' proveo 11 godina igrajući za Chelsea, Rangers, Sunderland, Leeds United i Milton Keynes Dons. U Engleskoj je ukupno odigrao 254 utakmice i postigao 61 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flo se tako uključio u raspravu koja je kulminirala na 'Otoku' nakon što je menadžer Stoke Citya TonyPulis kritizirao napadača Liverpoola LuisaSuareza da je 'prevarant' koji stalno pada.

Za razliku od Floa i Pulisa, legendarni napadač Liverpoola RobbieFowler stao je u obranu urugvajskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad se čini kako napadači simuliraju prekršaje, ali nije tako. Nije lijepo kada vidiš igrača da namjerno pada. Bilo bi idealno kada ne bi bilo simuliranja," kazao je Fowler koji je igrajući za 'redse' zabio 183 gola u 369 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike