OLIĆ I PRANJIĆ GOVORILI ZA RTL / 'Sto posto odlazim iz Bayerna!'

"Kad ne igraš, naravno da razmišljaš o promjeni sredine, ali u ovom trenutku to je nemoguće. Nakon ove sezone, 100 posto odlazim iz Bayerna', najavio je Danijel Pranjić u razgovoru za RTL.

30.1.2012.
17:47
VOYO logo

"Prošao sam kompletne pripreme bez ikakvih problema i nadam će da ću uspijeti odigrati u sljedećim utakmicama i nekoliko utakmica koje će biti ne samo prijateljske, nego i prvenstvene. Nadam se da ću biti spreman za Europsko prvenstvo i na jednom dobrom nivou kako bi tamo pružio dobre igre", komentirao je pripreme svog kluba hrvatski reprezentativac Ivica Olić.

Za povratak u Hrvatsku nije previše zainteresiran te kaže: "Mislim da je povratak u Hrvatsku jako težak, s obzirom da su moji planovi ipak odigrati par sezona u jednoj kvalitetnijoj i boljoj ligi i za to sada postoji interes. Vrijeme u Hrvatskoj ću ostaviti iza sebe i neka tako ostane. Pokušat ću naći klub u Bundesligi ili nekoj drugoj ligi te odigrati još koju sezonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad ne igraš, čovjek razmišlja o promjeni sredine, pa tako i ja, ali u ovom trenutku to je nemoguće. Bayern je rekao da moram ostati do ljeta i ja sam se s tim složio. Napravit ću to zbog ekipe i dečkiju ovdje", kazao je Bayernov branič Danijel Pranjić.

"Svaki trening pokušavam maksimalno korektno, maksimalno radim koliko je u tom trenutku moguće i pokušat ću se pripremiti najbolje za Europsko prvenstvo što mi je u biti najvažnije u ovom trenutku. Onda ćemo vidjet što će biti - Njemačka, Španjolska, Engleska. Kad mi istekne tek ću onda o tome razmišljati. Poslije ove sezone sto posto odlazim iz Bayerna", dodao je Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo u grupi s dva svjetska prvaka (Španjolska i Italija) kao neki autsajder, međutim, imamo sigurno potencijal i mislim da je jako važno da naši vitalni igrači ostanu zdravi i da se ne povrede jer se ne možemo ravnati s Njemačkom i sa Španjolskom gdje oni imaju na svim pozicijama dva, tri kvalitetna igrača", zaključio je Bayernov napadač.

Reprezentativni branič Pranjić "skromno" je najavio osvajanje naslova u Ukrajini i Poljskoj: "Španjolska je sigurno favorit broj jedan, a tu je i Njemačka koja igra dobar nogomet, ali uvijek netko može iznenaditi i nadam se da ćemo to biti mi. Najbitnije je da se mi dobro pripremimo i sigurno nikom nećemo dati i reći da je bolji od nas i moje mišljenje je da će Hrvatska osvojiti Europsko prvenstvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo