BALE NA UDARU KRITIKA / 'Sto milijuna eura?! O moj Bože...'

Image
Foto: AP

Hudsonova kritika mnoge je iznenadila jer je teško vjerovati da Bale u ovako ranoj fazi madridske epizode može pružati najbolje od svoje igre, no Englez se nakon tako bijedne predstave nije mogao suzdržati.

30.9.2013.
10:17
AP
VOYO logo

GarethBale nije mogao ni sanjati da će imati tako loš debi na Santiago Bernabeuu. Real Madrid doživio je bolan poraz od gradskog rivala Atletica, a u kraljevsko sivilo odlično se uklopio i najskuplji nogometaš svijeta.

Velšanin je s klupe odgledao prvih 45 minuta, no Ancelotti ga je, zajedno s Modrićem, na teren poslao s prvim sekundama nastavka. Međutim, Baleova predstava bila je daleko od očekivane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što to obično biva, nakon susreta na račun njegove igre stigle su brojne kritike, a možda i najbolnija došla je od RayaHudsona, jednog od najpoštovanijih nogometnih komentatora na svijetu.

"Morat ću ponovno pogledati drugo poluvrijeme madridskog derbija jer ne mogu vjerovati u ono što sam vidio od Garetha Balea... Sto milijuna eura... Moj Bože", napisao je Hudson na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hudsonova kritika mnoge je iznenadila jer je teško vjerovati da Bale u ovako ranoj fazi madridske epizode može pružati najbolje od svoje igre, no Englez se nakon tako bijedne predstave nije mogao suzdržati.

Pogledajte videoprilog pa ćete vidjeti i zašto!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo