OVO MI JE ŠKOLA / Što je Jurčić rekao nakon poraza u Lyonu?

Nakon drugog uzastopnog poraza u Ligi prvaka na Gerlandu, trener Kruno Jurčić i njegovi nogometaši ne kriju razočaranje, ali ostaju odlučni u postizanju glavnog cilja - pobjede nad Ajaxom i proljeća u Europi.

28.9.2011.
7:26
VOYO logo

Kruno Jurčić pohvalio je svoje igrače, naglasivši kako su dali sve od sebe, ali njihova impresioniranost moćnim Lyonom spriječila ih je u postizanju boljeg rezultata.

"Pokušao sam relaksirati igrače da ne dobivamo golove nakon pogrešaka, ali to se nažalost dogodilo, dva smo gola primili zbog impresioniranosti protivnikom. To je škola koju moramo platiti, igračima treba iskustvo u natjecanju kao što je Liga prvaka da bi se stekla rutina i onda kroz tu rutinu pokazale kvalitete", izjavio je Jurčić.

"Čestitam svojim igračima, dali su sve od sebe. U sljedećoj utakmici kod kuće igramo protiv Ajaxa i pokušat ćemo pobijediti. Želimo do kraja natjecanja osvojiti što više bodova i što bolje predstavljati hrvatski nogomet, te pokušati osvojiti treće mjesto koje na proljeće vodi u Europsku ligu", odlučan je bio trener Modrih.

Domagoj Vida bio je jedan od najistaknutijih Dinamovih igrača na Gerlandu.

"Tužan sam nakon ovoga, izgubili smo, ali dali smo sve od sebe.  Još smo malo zeleni, fali nam što ne igramo često u Ligi prvaka, ali glavu gore, idemo uzeti bodove protiv Ajaxa", složio se Vida s trenerom Jurčićem.

Već tradicionalno odličan Sammir još je jednom pokazao koliko vrijedi u odlično odigranoj utakmici. I on se slaže - Lyon je bio bolji, ali za Dinamo nema predaje.

"Mijenjao bih svoj prodor za pogodak bez sekunde razmišljanja. Kada se podvuče crta - mislim da su zasluženo dobili. Imali smo mi neke svoje prilike i tko zna što bi bilo da smo ih zabili, ali imali su i oni", rekao je Sammir dodavši kako se njegova momčad sada okreće preostalim utakmicama.

Prva je upravo ona na Maksimiru protiv Ajaxa, koji je u utorak od Real Madrida izgubio 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo