SMISLITE NAJBOLJI SLOGAN! / Štimac ponovno moli pomoć navijača preko Facebooka

Image
Foto: Screenshot (Facebook)

Igor Štimac nastavio je komunicirati preko Facebooka, a nakon što je pozvao navijače da mu pomognu odrediti sastav za Wales, na svom je profilu organizirao i nagradnu igru.

16.10.2012.
9:24
Screenshot (Facebook)
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije IgorŠtimac nastavio je komunicirati preko Facebooka, a nakon što je pozvao navijače da mu pomognu odrediti sastav za Wales, na svom je profilu organizirao i nagradnu igru.

Štimac je potaknuo navijače da smisle najbolji slogan podrške i pritom dobiju dres reprezentacije.

"Dragi moji prijatelji, nisam zaboravio na Vas. Jučer sam Vam rekao kako je jednostavno nemoguće udovoljiti svim upitima i molbama vezano za dresove, te da ću već nešto smisliti kako bih razveselio barem nekolicinu zainteresiranih! Sve ste Vi to zaslužili kao nagradu zbog ljubavi koju gajite prema našoj reprezentaciji. Namjerno kažem LJUBAVI, jer svaki Vaš post je dokaz koliko volite ovu reprezentaciju!

Kako inače objasniti činjenicu da su se neki od Vas po prvi put uopće prijavili na fejs samo kako bi mi poslali poruku podrške ili savjet, kako inače objasniti da ste posegnuli za profilima svojih kćeri i sinova koji su, nakon neuspješnih višemjesečnih nagovaranja, napokon doživjeli da im se roditelji zanimaju za moderne medije tj. u ovom konkretnom slučaju facebook, pa mi onako u mladenačkom stilu "ismijavanja" starijih napišu p.s. poruke u kojem opisuju šaljivi prvi susret svojih roditelja s fejsom!

Ne mogu Vam opisati koliko me takve stvari razvesele, ne mogu Vam opisati koliko je svaka Vaša poruka dodatni motiv da dam još više od sebe na putu prema Brazilu! Ali isto tako znajte da ne veselite Vi samo mene, veselite i naše igrače, jer im uredno prenosim Vaše poruke, kad me to zamolite! Povukle me ove emocije pa sam skrenuo s teme hehe, ajmo mi o dresovima! ;)

Dakle, od ovog trenutka, pa sve do početka utakmice s Welsom, imate vremena za napisati kao komentar ovog statusa (isključivo kao komentar, jer ću samo komentare čitati) svoj slogan podrške našoj reprezentaciji! Nakon slogana podrške, u zagradama napišite čiji dres bi željeli dobiti, a ja ću autore najboljih 5 slogana nagraditi s dresom njima najdražeg reprezentativca!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo